Top

Wijnkoeler la Fraicheur

Wijnkoeler la FraicheurLa Fraicheur - The Different Wine Cooler Deze bijzonder mooie La Fraicheur wijnkoeler is uit hoogwaardig geanodiseerd aluminium vervaardigd en hierdoor niet gevoelig voor krassen. De La Fraicheur bestaat uit 4 onderdelen: de buis, de binnenring, de bodem en het rooster. De bodem is geschroefd waardoor lekkage is uitgesloten. De condensgroeven, het etiketvenster, de opvanggoot en de ijskamer zijn gepatenteerde onderdelen van deze unieke wijnkoeler. De werking is eenvoudig: u vult de ijskamer tot de onderkant van het rooster met ijsklontjes, als gevolg van de enorme geleiding is de koeler na ongeveer 2 minuten ijskoud. Plaats dan het rooster op de binnenrand en zet vervolgens de reeds gekoelde fles op het rooster. De wijn blijft gedurende minimaal 3 tot 3,5 uur op de gewenste temperatuur en de fles blijft droog!!


Wijnkoeler La Fraicheur


De wijnkoeler la Fraicheur heeft een aantal unieke eigenschappen, zo blijft het condenswater in de groeven hangen hetgeen de koeler een bijzonder fraai aanzicht geeft. Na verloop van tijd gaat een enkele druppel lopen, deze wordt opgevangen door de opvanggoot. De tafel blijft droog, mede door de uitsparing aan de onderkant van de bodem (airstream). De compacte uitvoering, topfunctionaliteit en het etiketvenster, waardoor u altijd zicht heeft op het etiket van de fles, maken de La Fraicheur wijnkoeler een aanwinst op uw dinertafel! De hoogte is 22 cm, de doorsnede is 12 cm.

Wijnkoeler La FraicheurDe wijnkoeler la Fraicheur is er in verschuillende uitvoeringen. Zo bestaat het assortiment uit wit, zwart, goud, rood, blauw, aluminium, zilver. Klik hier om direct te bestellen.
Wijnkoeler la Fraicheur Grand Slam
Wijnkoeler la Fraicheur Grand Slam

Wijnkoeler la Fraicheur Grand SlamWijnkoeler la Fraicheur - The Different Wine Cooler Deze bijzonder mooie La Fraicheur wijnkoeler is uit hoogwaardig geanodiseerd aluminium vervaardigd en hierdoor niet gevoelig voor krassen. De La Fraicheur bestaat uit 4 onderdelen: de buis, de binnenring, de bodem en het rooster. De bodem is geschroefd waardoor lekkage is uitgesloten. De condensgroeven, het etiketvenster, de opvanggoot en de ijskamer zijn gepatenteerde onderdelen van deze unieke wijnkoeler. De werking is eenvoudig: u vult de ijskamer tot de onderkant van het rooster met ijsklontjes, als gevolg van de enorme geleiding is de koeler na ongeveer 2 minuten ijskoud. Plaats dan het rooster op de binnenrand en zet vervolgens de reeds gekoelde fles op het rooster. De wijn blijft gedurende minimaal 3 tot 3,5 uur op de gewenste temperatuur en de fles blijft droog!!

€ 79,50
€ 72,50